Промоутер Усика: Кошти, зібрані під час трансляції реваншу з Джошуа, підуть на благодійність

Олександр Красюк розповів, як його клієнт допомагає Україні.
2022 г., 11 серпня, 18:55
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександра Усика, розповів про допомогу Україні з боку боксера та збір коштів на благодійність під час трансляції реваншу з Ентоні Джошуа.

" Щодо того, чи збере достатньо коштів Олександр Усик для України, то він вже багато чого зробив. На жаль, я не можу про це говорити, оскільки він це має робити. Але він ніколи нікому про це не скаже. Тому я мовою Езопа спробую пояснити, що мається на увазі. Усик заснував фонд, який активно працює та допомагає безпосередньо Україні та всім тим, хто потребує допомогу. Ще до заснування фонду власними коштами стільки всього було зроблено, але від Усика про це ніхто ніколи не дізнається.

Читайте також: Усик назвав найбільше досягнення у своїй кар'єрі

Протягом поєдинку всі кошти наших партнерів і спонсорів, яких ми збираємо, і, які будуть виступати партнерами цієї трансляції на всіх платформах, йдуть до фонду Усика. Всі кошти йдуть на благодійність. Також протягом всієї трансляції буде застосовано QR-код – всі глядачі матимуть змогу зробити свій внесок у допомогу. Просто, просканувавши QR-код, перейшовши на сторінку фонду, зробити свій внесок – хто скільки може.

Лише Бог знає, скільки ми зберемо коштів. Але однозначно можу сказати, що це потужний проект... Це не просто спорт і не просто трансляція. Це ініціатива чемпіона допомогти своїй країні, своїй Батьківщині", - наводить слова Красюка Канал 24.

Нагадаємо, реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome.

Раніше повідомлялося, що Усик викупив права на трансляцію реваншу з Джошуа заради безкоштовного показу в Україні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK