Усик під час бою з Джошуа планує зібрати мільйон доларів на потреби ЗСУ

Благодійний фонд українця збирається витратити виручені кошти на автомобілі для тих, хто захищає Україну від російських окупантів.
2022 г., 13 серпня, 17:27
Олександр Усик
Олександр Усик

У суботу, 20 серпня, в Джидді (Саудівська Аравія) відбудеться реванш між українським чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO Олександром Усиком (19-0, 13 КО) та колишнім володарем поясів Ентоні Джошуа, (24-2, 22 КО).

Трансляція вечора боксу буде безкоштовною – стежити за подіями можна буде на MEGOGO у розділі "Спорт", на інтерактивному каналі "MEGOGO Гонг", а також на регіональних каналах "Суспільного Телебачення".

Протягом усієї трансляції вечора буде відкрито збір коштів на потреби ЗСУ. Усик разом із партнерами поставили собі за мету зібрати 1 мільйон доларів. На ці кошти буде придбано 100 автомобілів для захисників та захисниць України.

Про це Олександр повідомив, опублікувавши відповідний пост у себе в Instagram.

Цей збір проводитиметься благодійним фондом непереможеного чемпіона Usyk Foundation, який від початку війни допомагає українцям, які постраждали від російської агресії.

Читайте також: "60 на 40": Колишній тренер Усика зробив прогноз на реванш із Джошуа

Якщо сума збору перевищить вказаний мільйон, весь залишок після придбання автомобілів буде витрачено на продуктові набори, які будуть передані переселенцям та людям, які потребують допомоги.

Вболівайте за Україну на всіх можливих фронтах - підтримайте Олександра Усика в бою проти Ентоні Джошуа та допомагайте Збройним силам України! Кожен удар має значення, кожен донат є важливим. Разом ми переможемо: і на рингу, і на полі бою!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK