Промоутер Ф'юрі відреагував на чергову заяву Тайсона про завершення кар'єри

Френк Уоррен чекає на реванш Усик - Джошуа.
2022 г., 15 серпня, 08:01
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Співпромоутер зіркового британського суперважковаговика Тайсона Ф'юрі Френк Уоррен поділився думкою про те, що британець знову заявив про завершення кар'єри.

За словами функціонера, якийсь час тому "Циганський король" хотів повернутися, вів переговори про потенційний поєдинок, проте зараз знову змінив рішення.

"Якщо Ф'юрі хоче закінчити кар'єру, то це його право. Знаєте, минулого тижня Тайсон хотів битися і говорив про поєдинок, але зараз все вже інакше. У такому разі ми повинні ухвалити рішення Ф'юрі. У мене було кілька розмов з ним, так він сказав, що важить стільки ж, скільки перед боєм з Ділліаном Уайтом - ось наскільки старанно тренується Тайсон".

Читайте також: Усик оцінив можливість проведення бою з Ф'юрі

Уоррен заявив, що Ф'юрі може повернутися в ринг після реваншу Олександра Усика та Ентоні Джошуа.

"Він розчарований, але 20 серпня відбудеться бій, до якого буде прикута вся увага. Хто б не переміг у ньому, всі захочуть побачити поєдинок переможця з Ф'юрі. Якщо Тайсон захоче зробити це, то зробить. Якщо ні, то ні", - сказав він. Уоррен в інтерв'ю talkSPORT.

Нагадаємо, реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня в Джідді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome. У першому поєдинку, який пройшов у вересні 2021 року, українець переміг британця одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.

Раніше повідомлялося, що менеджер Усика захопився формою Олександра.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK