Джошуа: Це бій, в якому я маю перемогти

Британець вважає, що він не має права на помилку - він не може дозволити собі знову програти Усику.
2022 г., 17 серпня, 17:39
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

У середу, 17 серпня, відбулася прес-конференція учасників титульного бою, в якому зійдуться чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександр Усик та претендент на пояси Ентоні Джошуа.

Спілкуючись із пресою, британський боксер заявив, що він не може дозволити собі програти цей поєдинок.

"Все дуже просто – це бій, який потрібно виграти", – цитує Джошуа Sky Sports. "Мені подобається тиск. Це було важко (говорячи про підготовку). Тепер потрібно просто виконати свою роботу: довіряти інстинктам, залишатися зосередженим, виконувати роботу і, дай Бог, перемогти".

Читайте також: Усик - Джошуа: онлайн-трансляція прес-конференції

Для нього головне – це сама перемога, а не пояси.

"Уся справа в змаганнях. У мене є цілі, яких я хочу досягти на ринзі тієї ночі. Це змагання з самим собою. Так, пояси щось означають, але вони лише є кінцем мети. Я не збираюся пропускати сам процес - я маю на ньому сконцентруватися".

У свою чергу Олександр Усик заявив, що він і Джошуа були народжені для того, щоб боротися за пояси, їхнє життя - це змагання.

Нагадаємо, що бій Олександр Усик - Ентоні Джошуа відбудеться у суботу, 20 серпня у Джидді (Саудівська Аравія). На кону, крім поясів українця, також стоятиме пояс журналу The Ring.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK