Катмен Усика: Замість того, щоб панікувати у дев'ятому раунді з Джошуа, він просто перечекав шторм

Расс Анбер поділився враженнями від перемоги українця в реванші з Ентоні Джошуа.
2022 г., 29 серпня, 20:43
Усик переміг у реванші Джошуа / Getty Images
Усик переміг у реванші Джошуа / Getty Images

Катмен володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександра Усика Расс Анбер розповів, як українському чемпіону вдалося переламати хід реваншу з Ентоні Джошуа після важкого дев'ятого раунду.

"Це був чудовий раунд для Джошуа. І я думаю, ви це розумієте. Незважаючи на те, що Усик не має великого професійного досвіду, все, що він зробив, це витримав шторм. Виглядало так, ніби Ей Джей був кращим, завдав йому шкоди - великий хлопець бив його, чи не так?

Але замість того, щоб панікувати, він просто перечекав шторм: "Добре, я програв цей раунд, неважливо, я не битимуся гірше, ніж зараз". Він повернувся у свій кут. Він почував себе добре, коли повернувся. Ми облили його крижаною водою. Доказом було те, що сталося у наступному раунді.

Читайте також: "Тримали його семеро": Стало відомо, як Джошуа ледь не побився з тренером Усика

Джошуа на 100% був кращим, ніж у минулому поєдинку. Він був насторожений. Його важко було вдарити. Він стояв на своєму. Якщо він відчував якусь небезпеку від Усика, то просто бив першим.

Усика запитали у роздягальні, що він думає, що це було роздільне рішення. Він відповів: "Роздільне, не роздільне - переміг той, хто мав це зробити", - наводить слова Анбера Boxing Scene.

Нагадаємо, Олександр Усик переміг у реванші Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів, захистив свої титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також завоював вакантний пояс журналу The Ring.

Раніше тренер Джошуа назвав причину поразки Усику в реванші.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK