Альварес озвучив свою основну ціль в бою з Головкіним

Мексиканський боксер висловився про третій поєдинок проти казахстанця.
2022 г., 1 вересня, 16:58
Сауль Альварес / Getty Images
Сауль Альварес / Getty Images

Абсолютний чемпіон у другій середній вазі Сауль Альварес прокоментував бій проти володаря титулів WBA та IBF у середньому дивізіоні Геннадія Головкіна, з яким вони незабаром втретє зустрінуться в ринзі.

За словами мексиканського боксера, він має на меті відправити свого опонента на пенсію.

"Це моя ціль. Без неповаги до нього. Він чудовий боєць, один із найкращих середньоваговиків в історії боксу. Але це те, заради чого я тренуюся. Моя ціль - завершити його кар'єру, його велику кар'єру.

Я відчуваю голод. Я завжди тренуюсь на 100%. Це не виняток. Я відчуваю мотивацію. Я просто не можу дочекатися, щоб вийти в ринг.

Читайте також: Головкін - про бій з Альваресом: Це буде найбільша перемога у моїй кар'єрі

Я відразу прийняв поразку від Бівола. Що є, те є. Я ризикнув, піднявшись у напівважку вагу, щоб стати великим. Коли ти робиш такі речі, знаєш, що може статися. Це ще не кінець світу.

Потрібно продовжувати намагатися. Я збираюся продовжувати. Я збираюся бути одним із найкращих бійців у боксі. Мені не потрібно приймати ризик, але я люблю бокс. Я люблю творити історію. Я приймаю поразку. Коли ти виграєш, ти святкуєш. Коли ти програєш, тобі потрібно це прийняти", - наводить слова Альвареса Boxing Scene.

Нагадаємо, що третій бій Альварес - Головкін відбудеться 17 вересня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада (США).

Перший поєдинок між Альваресом та Головкіним пройшов у вересні 2017 року та завершився внічию. У вересні 2018 року мексиканець переміг роздільним рішенням суддів у другому бою.

Раніше Головкін розповів, чи має намір завершити кар'єру після бою з Альваресом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK