Усик взяв участь у благодійному баскетбольному матчі

Український непереможений чемпіон ненадовго змінив один вид спорту на інший.
2022 г., 11 вересня, 17:06

Олександр Усик вже пробував свої сили у футболі – цього разу він вирішив спробувати щось нове, взявши м'яч у руки.

У київському спорткомплексі Авангард, який постраждав від російських обстрілів столиці України, пройшов благодійний матч, у якому взяли участь Усик, а також міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, екс-захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук, телеведучий Андрій Бедняков та стендап-комік Марк Куцевалов.

Відомо, що спорткомплекс не був повністю відремонтований. Усі вручені кошти від цього заходу підуть на повне відновлення Авангарду.

Читайте також: Арум: Ф'юрі поб'є Джошуа навіть більше, ніж це зміг зробити Усик

"Ми повинні розуміти, що у нас дуже великий відтік дітей. Якщо не звертатимемо на це уваги, то заради чого ми тоді воюємо? Нам їх треба повернути. Спортивна інфраструктура - одна із складових, щоб затримати дітей тут. Щоб в них було якесь дозвілля. Фільм (на основі відео, знятого в Авангарді. - ред.) буде готовий 17 числа. Його продемонструють у етері одного з національних каналів. Для української авдиторії відеоверсія буде довшою, 25-30 хвилин, для іноземної англійська версія матиме хронометраж 15 хвилин", - розповів відомий у минулому український баскетболіст Станіслав Медведенко.

Після захисту своїх поясів у бою з Ентоні Джошуа, Олександр Усик тепер планує зустрітися з чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі, щоб постаратися об'єднати титули, ставши абсолютним чемпіоном.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK