Альварес - Головкін: де дивитися бій за звання абсолютного чемпіона світу

Хто показує один із найочікуваніших боїв осені та де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2022 г., 18 вересня, 01:00
Альварес - Головкін / Getty Images
Альварес - Головкін / Getty Images

У ніч із 17 на 18 вересня у Лас-Вегасі відбудеться третій поєдинок між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним.

Мексиканський та казахстанський боксери зійдуться у битві, на кону якої стоятимуть чотири пояси Канело у другій середній вазі.

Раніше Альварес (57-2-2, 39 КО) та Головкін (42-1-1, 37 КО) вже двічі зустрічалися, обидва рази рішення поєдинку було за суддями. У першому випадку воно було роздільним – один рефері побачив домінацію Канело, інший мінімально віддав перевагу Геннадію, а третій зовсім поставив нічию. Тому бій був визнаний нічийним.

Пізніше пройшов реванш, у якому також важко було визначити переможця – один суддя дав нічию, а два інших поставили рахунок 115:113 на користь Альвареса.

Де дивитися бій Альварес – Головкін III?

В Україні, як і практично у всьому світі, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в прямому ефірі покаже медіасервіс DAZN, який є офіційним транслятором бою.

Для Альвареса цей бій стане першим після поразки від Дмитра Бівола в травні цього року, коли він випробував свої сили у напівважкій вазі.

Останні бої Канело та GGG

Головкін після першої у кар'єрі поразки, завданої Альваресом у 2018 році, провів лише чотири бої і все виграв. У жовтні 2019 року він здолав українця Сергія Дерев'янченка і став чемпіоном за версіями IBF та IBO. Після цього він двічі захистив ці титули проти Каміла Шеремета та Ріота Мурати, з яким бився 9 квітня цього року.

Вище ми згадували, що Альварес цього року вже програвав, поступившись Дмитру Біволу. Це був не перший досвід Сауля у першій важкій вазі, раніше він уже переміг Сергія Ковальова. Загалом після поєдинку з Головкіним мексиканець провів 8 поєдинків, сім із яких виграв.

Де відбудеться бій Альварес – Головкін III?

Місто Парадайз (передмістя і фактично частина Лас-Вегаса) - одна з улюблених локацій для проведення боїв Сауля Альвареса, навіть незважаючи на те, що саме тут він програв обидва свої поєдинки.

Попередні бої між мексиканцем та Головкіним також відбувалися на цій же T-Mobile Arena. На відміну від Сауля, Геннадій тут гостює лише у випадках боїв саме проти Альвареса.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK