"Давно хотів цей бій": Промоутер підтвердив, що Джошуа погодився на поєдинок із Ф'юрі

Едді Гірн поділився інформацією про організацію двобою британських боксерів.
2022 г., 14 вересня, 14:41
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images
Едді Гірн та Ентоні Джошуа / Getty Images

Промоутер Едді Гірн, який представляє інтереси колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, підтвердив, що його клієнт погодився провести поєдинок проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

Бій двох британських боксерів має відбутися у грудні 2022 року.

"Ми отримали пропозицію та намагалися вести переговори. Нам багато чого не сподобалося, але у нас не було вибору. Нам сказали: "Жодних рухів. Приймай або йди". У підсумку ми відповіли, що все приймаємо.

Читайте також: Усик визвався допомогти Джошуа підготуватися до наступного бою

Джошуа дуже давно хотів цей бій, тож прийняв усі умови, які поставив Тайсон Ф'юрі. Ми повідомили про своє рішення у п'ятницю, але все ще чекаємо на контракт. Я розмовляв із Френком Ворреном, і він сказав, що відправить папери протягом кількох днів.

Сподіваюся, що все це реально. Думаю, що немає причин, через які може зірватися бій. Я не хочу надто хвилюватися з цього приводу. Не забувайте, що ми підписувалися на цей поєдинок раніше. Сподіваюся, цього разу все вийде.

Нам є ще над чим попрацювати. Потрібно вирішити питання з трансляціями, бо є BT і DAZN, але в обох компаніях дуже схвильовані. Отже, на нас чекають продуктивні переговори. Хлопцям доведеться працювати разом. Це найбільший бій у сучасному боксі. Кожен хоче стати його частиною", - наводить слова Гірна Boxing News 24.

Раніше повідомлялося, що Ентоні Джошуа прийняв виклик Тайсона Ф'юрі та погодився на проведення бою.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK