Канело переміг Головкіна у трилогії та захистив пояси у суперсередній вазі

Мексиканський боксер виявився найкращим у трилогії з казахстанцем.
2022 г., 18 вересня, 07:36
Геннадій Головкін - Сауль Альварес / Getty Images
Геннадій Головкін - Сауль Альварес / Getty Images

У ніч із 17 на 18 вересня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада (США) відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing. Головним поєдинком вечора стала трилогія абсолютного чемпіона у другій середній вазі Сауля Альвареса та володаря титулів WBA та IBF у середньому дивізіоні Геннадія Головкіна.

З перших раундів мексиканський боксер захопив ініціативу, створивши проблеми супернику. Канело більше атакував, більше йшов уперед, а Геннадій діяв другим номером, намагаючись відповісти контратаками.

Альварес не дозволяв суперникові нічого вдіяти, а поодинокі удари особливо не створювали проблеми йому. Такого не скажеш про Головкіна, який ще до середини бою пропустив кілька сильних ударів, внаслідок чого почали з'являтися гематоми. Середина бою також пройшла під контролем Альвареса, який знаходив своїми ударами пролом в обороні Геннадія.

Переломом поєдинку міг стати дев'ятий раунд, коли Головкін вперше змусив Альвареса щільно захищатись, притискатися до канатів. Геннадій намагався знайти момент для нокаутуючого удару, проте Сауль грамотно оборонявся.

У чемпіонських раундах боксери розмінювалися ударами, комбінаціями, впливом та контролем. Таким чином вони поділили раунди.

Завдяки своєму старту мексиканський боксер зумів набрати необхідний запас очок, які озвучили судді. Альварес переміг одноголосним рішенням: 116:112, 115:113, 115:113.

Примітно, що після бою, незважаючи на різкі висловлювання до цього, боксери віддали шану один одному, а також командам суперника.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK