Тренер Вайлдера закликав не скидати з рахунків Джошуа в бою з Ф'юрі

Малік Скотт проаналізував потенційний поєдинок між британськими боксерами.
2022 г., 20 вересня, 00:58
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

Тренер Деонтея Вайлдера Малік Скотт поділився думками щодо можливого бою між володарем титулу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа.

На його думку, не варто вважати Циганського короля беззаперечним фаворитом і не залишати шансів Ей Джею, оскільки останньому є що доводити і він знову хоче повернутися на вершину.

"Це прекрасний час для Джошуа, щоб прийняти бій проти Ф'юрі. Мені здається, що Ей Джею є що доводити. Він хоче знову опинитися на вершині. Вони завжди хотіли битися один з одним. Велике питання, чи справді бій відбудеться. Зараз ми просто в такій ситуації, де так багато бізнесу, люди такі егоїстичні та жадібні.

Але найбільше мені подобається і за що варто віддати Джошуа належне, так це за те, що він погодився, яку б угоду вони не пропонували. Потрібно поважати це. Він сказав, що прийме будь-яку угоду, яку вони мені запропонують. Він вірить, що зможе перемогти Тайсона Ф'юрі.

Читайте також: Джошуа отримав контракт на бій із Ф'юрі

Це важка робота для Ей Джея, але, на мій погляд, він має послужний список, має золоту медаль, має здібності. Джошуа може бити, він сильний та великий. Особисто я вважаю, що люди, які взагалі не дають йому шансу, божевільні. Я з цим зовсім не згоден.

Ф'юрі у вогні. Він усіх перемагає. Так, але він також більш вразливий, ніж будь-коли. Окрім того, Ф'юрі дає вам можливість завдати більше ударів, ніж він, і в надважкій вазі я просто не можу повністю вірити в когось, хто дає вам можливість ударити себе. Він сам сказав, що він дуже вразливий. Але це теж робить його захоплюючим", - наводить слова Скотта Boxing Scene.

Раніше повідомлялося, що Ентоні Джошуа прийняв виклик Тайсона Ф'юрі та погодився на проведення бою в грудні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK