Мейвезер погодився на ще один бій з МакГрегором, але тільки при виконанні однієї умови

Флойд не хоче, щоб цей поєдинок наражав його на якусь небезпеку: чи це пов'язано зі здоров'ям, чи репутацією.
2022 г., 21 вересня, 19:06
Флойд Мейвезер / Getty Images
Флойд Мейвезер / Getty Images

Флойд Мейвезер підтвердив, що другий бій з Конором МакГрегором, запланований на 2023 рік, знаходиться на стадії розробки.

Пройшло майже п'ять років з того часу, як Мейвезер і МакГрегор вийшли на ринг у мегакросоверному поєдинку у серпні 2017 року. Тоді Флойд подав суперзірці UFC урок боксу, забезпечивши перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.

Читайте також: Діаз заявив, чи готовий провести третій бій з Макгрегором

Мейвезер повідомив, що веде переговори з МакГрегором щодо умов реваншу 2023 року.

"Ми не знаємо, чи це буде виставковий бій або справжня бійка. Але були розмови і про те, і про інше. Я б вважав за краще, щоб бій був виставковим", - цитує Флойда Daily Mail. "Я не беру участі в бійках, де я можу серйозно отримати по обличчю".

"Отже такі хлопці, як Конор МакГрегор, і ті, хто не дуже сильно б'ють, ютубери або хлопці з UFC - я дійсно не заперечую проти бою з такими людьми, але не збираюся ставити себе в становище, коли я можу нашкодити собі або травмуватися".

Поєдинок з МакГрегором став для Мейвезера останнім останнім професійним боєм, внаслідок чого його рекорд досяг 50 перемог і жодної поразки чи нічиєї. Повідомляється, що тоді Флойд заробив близько 280 мільйонів доларів, тоді як ірландець отримав 130 мільйонів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK