Промоутер Ф'юрі розповів про бій з Джошуа і потенційний поєдинок з Усиком

Френк Воррен пролив світло на підготовку до титульної битви двох британських важковаговиків.
2022 г., 21 вересня, 23:08
Френк Воррен та Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Френк Воррен та Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен сказав, що зберігає оптимізм щодо потенційного бою з Ентоні Джошуа, який має відбутися 3 грудня, незважаючи на те, що контракт на його проведення ще не був підписаний.

В інтерв'ю для talkSPORT Воррен заявив, що його табір відправив контракт представникам Ей Джея минулого тижня, і в даний час вони його розглядають, але подальшого прогресу поки що немає.

"Ні. Він ще не підписаний. Ми чекаємо, коли вони звернуться до нас. Але я не бачу причин, з яких його не можна було б підписати. Головна суть переговорів — це розколи, які погоджені — 60/40. Є пункт про матч-реванш, який узгоджений — 50/50. Велика проблема полягала в тому, коли відбудеться бій - це грудень.

"Щоб заспокоїти всіх, ми навіть сказали, що вони можуть бути залучені до всіх контрактів на трансляції, спонсорство і таке інше, щоб вони могли бачити, що все чесно. З цього боку ми задовольнили будь-які їхні побоювання".

"Їм не варто турбуватися про оплату, тому що вони отримуватимуть гроші безпосередньо від відповідних телекомпаній, так що з цією стороною все залагоджено. А ще у нас є мовники. Вони ще не зібралися разом, тому що ми ще не підписали контракт, але я не бачу у цьому проблеми”.

Британець також згадав про потенційний бій Ф'юрі з українським непереможеним чемпіоном Олександром Усиком.

"Усі ми хочемо побачити об'єднання титулів. Це відбудеться, я думаю, десь у наступному березні".

А поки триває підготовка до цього бою, Тайсон Ф'юрі зробив свій прогноз на поєдинок між Джо Джойсом та Джозефом Паркером.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK