Джейк Пол: Мені дуже подобається Джошуа, але Ф'юрі не можна побити, він як Мухаммед Алі

Яким би гарним бійцем не був Ентоні, але, за словами блогера, підборіддя "Циганського короля" витримає всі удари.
2022 г., 21 вересня, 23:49
Джейк Пол / Getty Images
Джейк Пол / Getty Images

Бій між Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа має відбутися у грудні 2022 року. Поки промоутер Ф'юрі Френк Воррен ділиться подробицями переговорів двох сторін, американський блогер Джейк Пол, який багатьох здивував своїми перемогами у боксі, схвильований від майбутньої битви.

"Це грандіозний бій", — цитує Джейка talkSPORT. "Я думаю, що це бій, який має відбутися, щоб бокс продовжував зростати, розвиватися і продовжувати відбирати популярність у ММА, який останнім часом зазнає невдачі, особливо UFC".

"Я думаю, що цей бій має відбутися, щоб бокс став номером один у єдиноборствах".

Незважаючи на те, що він схвильований потенційним зіткненням між Ф'юрі та Джошуа, Пол вважає, що "Циганський король" безумовно вийде переможцем, тому що прямо зараз він просто непереможний.

"Я повинен поставити на Тайсона Ф'юрі. Мені дуже подобається Ентоні Джошуа. Він крутий хлопець, він надихає мене, але, на жаль, Тайсона просто неможливо перемогти", — додав він.

"Він занадто великий і в нього занадто багато навичок. Він дуже багато важить, рухається по всьому рингу, як Мухаммед Алі, у нього дуже міцне підборіддя, яке витримало десятки ударів Деонтея Вайлдера — найсильнішого панчера в історії важкої ваги. Так що, я гадаю, що його просто неможливо перемогти".

Вже зовсім скоро сам Джейк Пол спробує покращити свій рекорд до 6-0, коли вийде на ринг проти колишнього чемпіона UFC Андерсона Сілви. Цей поєдинок відбудеться 29 жовтня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK