"Треба Ф'юрі побити - і на відпочинок": Усик зробив заяву про бій за звання абсолютного чемпіона

Український боксер поділився планами на майбутнє.
2022 г., 22 вересня, 20:59
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Володар титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик висловився про об'єднавчий поєдинок проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

За словами українського боксера, він не зацікавлений у боях із претендентами на його пояси, а прагне зустрітися в ринзі лише з британським чемпіоном.

"Треба Ф'юрі побити - і все, на відпочинок. Я говорив про три поєдинки? Так. Але це будуть фріко-бої. Не хочу з претендентами боксувати.

Читайте також: Усик зізнався, що замислювався про свій нокдаун у реванші з Джошуа

Зараз просто хочеться відбоксувати з Ф'юрі за об'єднання поясів. Об'єднання - краще, ніж просто поєдинок чи захист. Це важливіше. Хочеться об'єднати - і все. Я не хочу так багато працювати, щоб просто боксувати за захист пояса.

Чесно хочу сказати - я хочу більше часу присвячувати своїм дітям. Возити на тренування, бачити, як вони ростуть. Я цього хочу. Не хочу їздити кудись на три місяці на збори, жити в будинку з п'ятьма чоловіками. Бачити щодня їхні обличчя. Я готовий бачити їх, це мої близькі люди, але у вихідні, не щодня за столом і всюди", - розповів Усик в інтерв'ю YouTube-каналу USYK17.

Нагадаємо, також Олександр Усик поділився думкою про можливий поєдинок чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі та Ентоні Джошуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK