"Занадто малий": Відомий промоутер оцінив шанси Усика в потенційному бою з Вайлдером

Боб Арум поділився думкою про можливий поєдинок українця та американця.
2022 г., 23 вересня, 12:35
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум висловився про можливий бій між володарем титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та колишнім чемпіоном Деонтеєм Вайлдером.

На думку промоутера, українець може виявитися занадто малим для американця, при цьому він не має такої ударної міці, як його суперник.

"Нехай Вайлдер не виграв би жодного раунду, але я навіть лютому ворогові не побажав би з ним битися, адже Деонтей показав у боях з Ф'юрі, що він дуже жорсткий суперник.

Читайте також: Менеджер Уайлдера заявив, що Деонтей готовий провести бій із Усиком

У їхньому третьому поєдинку Ф'юрі впевнено розбивав Вайлдера, як раптом Деонтей двічі відправив Тайсона в нокдаун. Звісно, потім Ф'юрі прийшов до тями і нокаутував його, але Вайлдера дуже недооцінюють.

Мені здається, Усик занадто малий для Вайлдера, і він, безумовно, не б'є так, як це робить Деонтей. Мені подобаються перспективи Вайлдера в цьому бою", - наводить слова Арума Boxing News 24.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик може зустрітися в ринзі з Деонтеєм Вайлдером, якщо не вдасться домовитися про бій із Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK