Джойс нокаутував Паркера і став тимчасовим чемпіоном за версією WBO

Британець витончено переміг свого головного суперника на шляху до титульного бою.
2022 г., 25 вересня, 07:42
Джо Джойс - Джозеф Паркер / Getty Images
Джо Джойс - Джозеф Паркер / Getty Images

На AO Arena у британському Манчестері завершився вечір боксу від промоутерської компанії Queensberry Promotions, де головним поєдинком був бій за звання тимчасового чемпіона WBO у надважкій вазі між Джо Джойсом та новозеландцем Джозефом Паркером.

З перших хвилин поєдинку британський боксер став домінувати у рингу, працюючи першим номером. Джозеф відповідав різкими випадами та точними ударами. Джойс, внісши коригування, у другому раунді не дозволив супернику бити, а навпаки, сам завдав удару, через який у Паркера пішла кров із носа.

Джойс у наступній трихвилинці вирішив скористатися слабкістю суперника та накинувся на нього, проте зломити Джозефа не вдалося.

У середині поєдинку перевага Джойса була дуже помітною, тоді як Паркер зрідка створював загрозу для суперника. Джо грамотно вів поєдинок, потрапляючи по супернику, який вже мав проблеми не лише з носом, а й розтин над правим оком.

11-й раунд став визначальним. Джойс упіймав Паркера ударом ліворуч, через що того відкинуло на канати. Новозеландець так і не зміг піднятися до закінчення відліку.

Таким чином, Джойс став тимчасовим чемпіоном за версією WBO, яким володіє українець Олександр Усик.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK