Ф'юрі встановив Джошуа дедлайн для підписання контракту на бій - Ентоні дав свою відповідь

"Циганський король" утомився чекати, коли його опонент наважиться поставити свій підпис під умовами поєдинку.
2022 г., 25 вересня, 20:05
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

Нещодавно Ентоні Джошуа повернувся до Великої Британії після другої поспіль поразки від чемпіона світу за версіями WBO, WBA та IBF Олександра Усика. Незважаючи на програшну серію, Джошуа отримав шанс поборотися за титул чемпіона світу за версією WBC, яким володіє Тайсон Ф'юрі.

Вони публічно погодили умови бою, який має відбутися 3 грудня. Однак, контракт на бій все ще не підписано, і "Циганський король" починає втрачати терпіння - він уже поставив Ей Джею ультиматум.

"Понеділок (26 вересня) - крайній термін", - сказав Ф'юрі в інтерв'ю talkSPORT Fight Night у суботу, 24 вересня. "Якщо вони не підпишуть контракт до понеділка, він вилетить з вікна і буде викрито те, що він л*йно!".

Джошуа, у свою чергу, не звертаючи уваги на всі образи на свою адресу, відповів, що підпише контракт.

"Я підписую контракти вже багато років", - сказав Джошуа. "Він не у мені в руках, він у команди юристів. Для цього ви їх і наймаєте".

"Якщо ви знаєте історію боксу, ви повинні правильно розуміти свої юридичні терміни. Ось чому у вас хороший менеджер і хороші юристи. Звичайно, я підпишу контракт. Просто зараз цим займаються юристи".

Промоутер Джошуа Едді Хірн вважає, що Тайсон Ф'юрі насправді не збирається битися з його клієнтом, а всі його слова лише спрямовані на те, щоб створити з цього шоу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK