"Все офіційно скінчено": Ф'юрі заявив, що бій з Джошуа не відбудеться

Ентоні так і не підписав контракт до встановленого "Циганським королем" дедлайну.
2022 г., 26 вересня, 21:37
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Чемпіонський бій між Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа завершився, так і не розпочавшись.

Володар чемпіонського поясу за версією WBC втомився чекати на свого опонента. Тайсон дав Ентоні час до 17:00 за Грінвічем, щоб той підписав контракт на бій, який йому вислали. Джошуа раніше заявив, що обов'язково підпише його, щойно юристи все перевірять.

Але до встановленого дедлайну цього не сталося, а тому "Циганський король" виклав відео в Stories в Instagram, в якому заявив, що жодного бою між двома важкоатлетами не буде.

"Це офіційно! День Д прийшов і пішов. Пройшло вже 17:00 понеділка, контракт не підписано. Для Джошуа офіційно все скінчено. Тепер він на морозі з вовчою зграєю. Забудь про це. Ідіот. Боягуз. Л*йно. Бодібілдер".

"Завжди це знав. Я завжди знав, що в тебе не вистачить мінералів (тобто яєць), щоб поборотися з "Циганським королем". Незалежно від того, що ти, бл*ть, будеш говорити - мені все одно. Удачі у кар'єрі та житті”.

Раніше промоутер Джошуа Едді Хірн говорив, що не вірить, що Ф'юрі хоче битися з його клієнтом, назвавши все це шоу. Тепер Тайсон Ф'юрі може повернутися до варіанту з об'єднавчим боєм з Олександром Усиком, але для цього доведеться чекати на весну 2023 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK