Ф'юрі назвав кращого суперважковаговика після себе

Чемпіон WBC зробив несподіваний вибір.
2022 г., 28 вересня, 23:58
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі поділився думкою про іншого представника суперважкого дивізіону Джо Джойса.

За словами британського чемпіона, він вважає свого співвітчизника найсильнішим суперважковаговиком після себе і припускає, що одного разу вони зможуть з'ясувати в ринзі, хто кращий.

"Я провів чудовий день, спостерігаючи за боксом, дивлячись усі великі бої та вивчаючи всіх суперважковаговиків. Мушу сказати, що великий Джо Джойс є найкращим бійцем суперважкої ваги у світі після мене.

Читайте також: Стало відомо, коли Джойс планує провести наступний бій

Хто знає, чи зможе він мене перемогти чи ні? Я думаю, що нам доведеться це дізнатися. Я лише переглянув усіх цих претендентів на титули чемпіона світу. Чжан, Хрговіч та інші.

Я вважаю, що великий Джо Джойс - суперважковаговик №2 у світі. Хто знає, чи він №1? Якось нам доведеться з'ясувати, хто з нас кращий.

Але поки що я правлю, тому що я чемпіон світу у надважкій вазі, а він ні. Але він прийде по всі пояси, не турбуйтеся. Давай, великий Джо", - наводить слова Ф'юрі Boxing News 24.

Нагадаємо, що Джо Джойс після перемоги над Джозефом Паркером висловив бажання провести поєдинки з Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тайсон Ф`юрі Джо Джойс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK