Гірн: Усик зробив достатньо, щоб потрапити до Зали слави боксу

Відомий промоутер вважає, що український чемпіон заслуговує на високе визнання.
2022 г., 1 жовтня, 10:02
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Промоутер Едді Гірн відреагував на заяву колишнього чемпіона у надважкій вазі Деонтея Вайлдера про те, що той гідний місця у Залі слави боксу.

На думку британського менеджера, серед усіх лідерів суперважкого дивізіону подібного високого визнання поки що заслуговує лише володар титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик.

"О, Боже. Вайлдер сказав, що гарантував собі місце в Залі слави? Він побив Луїса Ортіса, якому вже близько 52 років. Це єдина перемога над елітним суперважковаговиком у його резюме. Ну а кого він ще побив? Домініка Брізіла? Він був непоганий років п'ять тому, і я не говорю це тому, що тоді з ним боксував Джошуа, але на момент зустрічі з Вайлдером він був уже не тим.

Читайте також: Вайлдер: Я не думаю, що Усик здатний щось протиставити габаритам Ф'юрі

Стіверн? Це була абсолютна ганьба. Хто там ще був? Ерік Моліна? Так, це точно перемога, гідна Зали слави. Артур Шпилька? Той, якого Чісора нокаутував за два раунди. Дуже лякає, що він каже подібні речі.

Я говорю, що Ентоні Джошуа з перемогами над Володимиром Кличком, Паркером, Повєткіним та Руїсом у реванші ще не в Залі слави. Яким би хорошим не був Тайсон Ф'юрі, я не впевнений, що він уже зараз потрапив би до Зали слави.

Усик, я думаю, зробив достатньо, тому що він був абсолютним чемпіоном у важкій вазі та став об'єднаним чемпіоном у суперважкому дивізіоні. Але Вайлдер і в Залі слави? Я здивований", - наводить слова Гірна Boxing Scene.

Раніше Гірн також оцінив шанси Усика у можливому бою з Вайлдером.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK