Паркер пояснив, чому Ф'юрі здолає Джошуа

Новозеландський боксер оцінив шанси суперників у можливому поєдинку.
2022 г., 8 жовтня, 16:14
Джозеф Паркер / Getty Images
Джозеф Паркер / Getty Images

Новозеландський суперважковаговик Джозеф Паркер поділився думками про потенційний бій між володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі та колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа.

Боксер висловив цілковиту впевненість у тому, що "Циганський король" здатний зупинити суперника, завершивши бій достроково.

"У мене немає сумнівів, що Тайсон нокаутує Джошуа. Я ніколи не міг зрозуміти, як Ф'юрі боксує, поки не почав тренуватися з ним. Я побачив, що він перевершить будь-якого бійця в будь-якій ваговій категорії, з яким я коли-небудь бився чи тренувався. Він просто продовжує працювати, працювати і працювати. Ніколи не зупиняється.

Читайте також: Стало відомо, коли Ф'юрі оголосить ім'я наступного суперника

Ей Джей - вправний панчер, тому в нього завжди є шанс. Очевидно, я упереджений, тому що ми з Тайсоном близькі, але навіть якби я був нейтральний, то все одно вибрав би Ф'юрі. Я справді думаю, що Тайсон зупинить Ентоні.

Якщо Джошуа піде вперед, Фьюрі зупинить його раніше, до шостого раунду. Якщо Ентоні більше захищатиметься, то його складніше дістати, але Ф'юрі у будь-якому випадку виконає свою роботу. Просто Тайсон переможе будь-кого. Коли ви думаєте, що він стомився, то насправді це не так. Коли ви думаєте, що він уже закінчив, то незабаром зрозумієте, що ні. Він просто продовжуватиме розбивати його", - наводить слова Паркера Boxing Scene.

Раніше промоутер Ентоні Джошуа Едді Гірн пояснив, чому зірвався бій із Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK