Хейні вдруге розібрався з Камбососом, зберігши звання абсолютного чемпіона

Американський боксер переміг австралійця в реванші одноголосним рішенням суддів.
2022 г., 16 жовтня, 07:48
Хейні переміг Камбососа в реванші / Getty Images
Хейні переміг Камбососа в реванші / Getty Images

У ніч на неділю, 16 жовтня, в австралійському Мельбурні на Rod Laver Arena відбувся вечір боксу від промоутерських компаній Top Rank та DiBella Entertainment.

Головною подією заходу був реванш між абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Хейні та Джорджем Камбососом, який став їхньою другою зустріччю в ринзі, після того як у червні американець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів та заволодів титулами.

У цьому поєдинку практично протягом усієї його дистанції Камбосос намагався діяти активно, але Хейні впевнено працював джебом і завдав пошкоджень опоненту двійками. До дев'ятого раунду обличчя австралійського боксера було розбите в кров, але той не здавався і намагався змінити ситуацію в ринзі.

Джерело: Getty Images

Проте у чемпіонських раундах Хейні повністю заволодів ініціативою, успішно діючи як на дистанції, так і у ближньому бою, а Камбосос часто опинявся біля канатів, не знаходячи протидії супернику.

Хейні - Камбосос: відео бою

Опоненти пройшли всю дистанцію в реванші, результатом якого стала перемога Девіна Хейні одноголосним рішенням суддів із рахунком 119-109, 118-110, 118-110.

Джерело: Getty Images

Таким чином, Хейні здобув 29 перемогу на професійному ринзі та зберіг звання абсолютного чемпіона легкого дивізіону.

У наступному поєдинку непереможений американський боксер може зустрітися з Василем Ломаченком, якщо той 29 жовтня здолає Джемейна Ортіса.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK