Мудрик – про перемогу над Динамо: Боженька дає тим, хто працює

Українець підбив підсумки перемоги над київською командою.
2022 г., 17 жовтня, 14:12
Михайло Мудрик / ФК Шахтер Донецк
Михайло Мудрик / ФК Шахтер Донецк

Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик поділився враженнями про перемогу над Динамо (3:1) у рамках сьомого туру чемпіонату України.

За словами вінгера, у поєдинку лідерів українського футболу ніколи немає фаворита.

"Класичне – це завжди винятковий матч, виняткові пристрасті, винятковий запал. Вважаю, що в українському Класичному ніколи немає фаворитів, завжди 50 на 50, бо це гра дві найсильніші команди. Мій гол? Боженька дає тим, хто працює. Якщо ти відпрацьовуєш подібні удари, то рано чи пізно вони будуть у тебе виходити".

Читайте також: "Неймовірні помилки": Луческу озвучив причини поразки Динамо в матчі з Шахтарем

"Перемога в першу чергу це заслуга тренерського штабу, вони дуже хорошу роботу проводять. Також це заслуга команди, яка б'ється один за одного і показує дуже хороший футбол. Не важливо проти Реала, Металіста чи Динамо. Атмосфера – один з факторів, які допомагають нам вигравати. Якщо хочеш йти швидко – йди один, якщо хочеш йти далеко – йди разом. Так і виходить, що наша команда згуртована, це дуже добре, бо ця атмосфера передається і на поле, і за його межами”.

Мудрик також поділився емоціями від зустрічей із героями "Азовсталі".

"Несподіване та приємне почуття було, коли побачив героїв "Азовсталі", не міг стримати посмішки, бо дуже радий, що у нас є такі люди", - заявив Мудрик.

Нагадаємо, у матчі проти Динамо Мудрик відзначився голом та результативною передачею. На ISPORT доступно відео голів та огляд матчу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK