"Ніколи": Ф'юрі зробив гучну заяву про бій із Джошуа

Британський чемпіон WBC оцінив імовірність зустрічі в ринзі зі співвітчизником.
2022 г., 21 жовтня, 20:05
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі спростував можливість проведення бою проти колишнього чемпіона Ентоні Джошуа.

За словами британського боксера, його співвітчизник більше не повинен розраховувати на поєдинок із ним, оскільки втратив раніше надану йому можливість.

"У Джошуа немає поясів. У нього немає нічого, що мені потрібно. Бою між нами не буде ніколи. Крапка. Занадто багато метушні. Я не збираюся повторювати це знову. Вести з ними переговори дуже складно.

Я вважаю, що він був зацікавлений в поєдинку в перший тиждень переговорів, потім він усвідомив складне завдання, і його люди відмовили від цього бою. Якби не це, він би зараз був тут і бився замість Дерека Чісори. Але його немає і все.

Читайте також: Бій Ф'юрі - Чісора офіційно підтверджений

Більше немає боїв, які б могли переважити Тайсона Ф'юрі. Немає жодного. На бій із Вайлдером чи Усиком утретє більше грошей не буде. Єдина боротьба за гроші для нього зараз - це бій зі мною, але ця пташка полетіла.

Я сказав Едді Гірну, що різниця між мною та вашим хлопцем полягає в тому, що ваш бізнесмен, а я спартанець", - наводить слова Ф'юрі Sky Sports.

Нагадаємо, що 3 грудня у Лондоні на стадіоні Тоттенгем Готспур Тайсон Ф'юрі проведе бій проти Дерека Чісори.

Раніше повідомлялося, що Ф'юрі включив Усика до списку бажаних суперників на наступний рік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK