Джейк Пол у видовищному поєдинку переміг Андерсона Сільву

Американський боксер впорався із представником ММА.
2022 г., 30 жовтня, 07:33
Джейк Пол - Андерсон Сільва / Getty Images
Джейк Пол - Андерсон Сільва / Getty Images

У ніч з 29 на 30 жовтня на арені Desert Diamond Arena в Глендейлі (США) відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Most Valuable Promotions. У головному поєдинку вечора зустрілися відомий блогер американець Джейк Пол та легендарний боєць ММА бразилець Андерсон Сільва.

Перші раунди були ознайомлювальні для спортсменів: Пол більше володів центром рингу, а Андерсон діяв другим номером.

Вже з третього раунду американець почав більше атакувати, завдавав гарних ударів, проте бразилець впевнено тримав удар. Головним козирем для Сільви були аперкоти, які змушували американця відступати, адже за будь-якого зближення Пол пропускав такі удари.

У фінальних раундах Пол зробив ставку на комбінаційні серії. Сільва намагався зблизитися із суперником, щоб знайти момент для удару. Однак одного разу його покарав Джейк, адже той завдав сильного удару правою, після чого бразилець опинився в нокдауні. Рефері відрахував, а Сільва підвівся. Останні хвилини Андерсон провів серію атак, але завдати серйозної шкоди не зумів.

Таким чином, переможцем став Джейк Пол, якому присудили перемогу одноголосним рішенням суддів із рахунком: 77-74, 78-73, 78-73.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Джейк Пол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK