"Поцілуй мої яйця": Ф'юрі жорстко вилаявся на блогера за питання про бій із Чісорою

Британський чемпіон не став підбирати слів після критики за вибір суперника.
2022 г., 31 жовтня, 19:05
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі грубо образив блогера Браяна Девіса під час подкасту True Geordie.

Британського боксера розізлило питання про те, що його критикують за вибір наступного суперника, яким стане Дерек Чісора.

"Неважливо подобається тобі чи не подобається бій проти Чісори. Чісора досяг у боксі більшого, ніж десять таких ось критиків як ти разом узятих. Він бився з усіма найсильнішими бійцями у світі. Чому ти взагалі вирішив, що маєш право його засуджувати за якісь поразки? Я в будь-якому випадку проведу з ним бій. Дивитись чи ні - вам вирішувати. Але 50 чи 60 тисяч уболівальників уже купили квитки на наш бій.

Читайте також: "Мені смішно": Усик розповів, як ставиться до рішення Ф'юрі побитися з Чісорою

Думаю, що в тебе і таких, як ти, у житті ніколи не було жодних сварок і конфліктів. Не тобі критикувати Чісору, зрозумів? Я просто не дозволю тобі цього робити. Ти мене почув?

Я гадаю, що ти мудак. Ти маленький алкаш. І я більше не буду давати тобі інтерв'ю, дрібний п'янице, бородатий, лисий мудаку. Поцілуй мої яйця, маленький др**ере. Ти маленький гівнюк. Відсмокчи х**", - заявив Ф'юрі під час подкасту True Geordie.

Раніше промоутер Ф'юрі пояснив, чому наступним суперником було обрано Чісору.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тайсон Ф`юрі Дерек Чісора

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK