Джошуа впевнений, що його бій з Ф'юрі обов'язково відбудеться

Британець не сумнівається у поєдинку проти свого співвітчизника.
2022 г., 1 листопада, 17:29
Джошуа та Ф’юрі / Getty Images
Джошуа та Ф’юрі / Getty Images

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що хоче повернутися на ринг із перемогою над чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі

"Не знаю, як я себе почуватиму, поки не піднімуся на ринг. Але найкраще почуття для мене - це почуття перемоги. Почуття поразки - неприємне почуття. Незалежно від поясів відчути знову почуття перемоги буде чудово.

Я люблю вести справи, вести бізнес і укладати добрі контракти. Вся ця метушня в соцмережах лише марнування часу. Мій останній партнер з танців, дивак, з яким я мав боксувати, він добрий партнер. Він займається соціальними мережами. Думаю, за зачиненими дверима ми укласти хороший контракт. Бій відбудеться, ми боксери одного покоління. Просто два конкуренти, два бійці. У нього безперечно бійцівський характер.

Читайте також: Фьюрі - про бій з Чісорою: Він заслуговує на свій чека

Якщо подивитися на те, як я вів свою кар'єру, мені ніколи не потрібно було кидати комусь виклики або виявляти неповагу, щоб бій відбувся або він став цікавішим. Я завжди робив все по-своєму, і вчиняючи так, я завоював всі пояси за винятком WBC. У мене все ще є цілі, яких потрібно досягти, але я вважаю, що моя стратегія працює", - заявив Джошуа в інтерв'ю DAZN.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Чісора відбудеться 3 грудня у Лондоні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK