Давид "Хімік": Максимально погано ставлюся до Ломаченка, до Усика - 50 на 50

Боєць ЗСУ негативно висловився про українських чемпіонів.
2022 г., 4 листопада, 17:26
Ломаченко та Усик / Getty Images
Ломаченко та Усик / Getty Images

Захисник Маріуполя Давид "Хімік" Касаткін поділився думкою про Василя Ломаченка та Олександра Усика.

"До Ломаченка максимально погано ставлюся. Я дуже багато вже на цю тему говорив, не хочу це якось розбирати. До Усика ну так.

Я з людьми деякими поспілкувався та вони про Усика дуже добре відгукуються. Попросили не казати те, що про нього говорили. Тому до Усика у мене ставлення змінилося трохи на краще. Якщо ми зустрінемося і якось зможемо поспілкуватися – може й повністю змінитись думка. Поки Усик 50 на 50.

У Васі взагалі немає шансів мене переконати. Чому так? Ну, може, він неправильно висловлювався і я це сприйняв якось неправильно, але останнє, що було - це те, що він виклав до себе відео російського спецназу в інстаграмі, воно у нього досі є, і написав: "Усі ми брати". У мене на той момент загинуло вже багато товаришів на війні, і я не зрозумів цього відео.

Читайте також: Колишній суперник Ломаченко виклав спільне фото з Усиком та російським боксером

Цей російський спецназ зараз вбиває наших хлопців на передовий, а він пише, що ми брати і це все політика. Окей, якщо це політика, то нехай вони йдуть не воюють, вони ж на нашій землі, а не ми на них. Тому в мене склалася дуже негативна думка про нього і цькував я його (Ломаченко) з перших днів, як він виклав це відео. Я постійно про нього погано висловлювався.

У мене навіть були друзі боксери, які підтримували їх (Усика та Ломаченко), а я намагався пояснити, що вони роблять не так, на що чув відповідь: "Ми сприймаємо їх як боксерів, а не як політичних експертів та лідерів думок".

Ну а в чому сенс? Він хороша людина та боксер, а як він тоді до своєї нації ставиться? Тобто були такі баталії невеликі", - сказав Касаткін в інтерв'ю ютуб-каналу Бомбардира.

Нагадаємо, нещодавно Ломаченко здолав Джемейна Ортіса одноголосним рішенням суддів із рахунком 115-113, 116-112, 117-111.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK