"Давайте зробимо це": Батько Хейні - про можливий поєдинок Девіна з Ломаченком

Білл Хейні окреслив плани свого сина на майбутнє.
2022 г., 10 листопада, 09:17
Девін Хейні / Getty Images
Девін Хейні / Getty Images

Білл Хейні, батько та тренер абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Девіна Хейні, поділився думкою про можливий поєдинок свого сина з Василем Ломаченком.

За словами фахівця, американська команда зацікавлена ​​у тому, щоб провести бій проти українця.

"Ломаченко - чудовий боєць, але ми бачили, як він програв значно більшому Теофімо Лопесу в 2020 році. Здавалося, що Теофімо важить на 7, якщо не на 9 кілограмів більше, ніж Лома.

Ми розглядаємо Ломаченка як наступного суперника для Девіна. Давайте зробимо це. Ми не дивимося на інших опонентів, і він також. Я знаю, що мені не дадуть змоги анонсувати цей бій. Але ми маємо компанію Top Rank, яка готова його влаштувати. У нас є транслятор в особі ESPN, зацікавлений у цьому та якому подобається ідея проведення цього поєдинку. Вони стояли за обома боями Девіна з Джорджем Камбососом".

Читайте також: "Краще це зробити зараз": Відомий тренер оцінив шанси Ломаченка в бою з Хейні

"Якщо Ломаченко буде наступним, нам не потрібно бігти попереду паровоза в плані того, що подумають люди. Головне - битися з такою людиною. У нього чудова команда. Батько Ломаченко - приголомшливий тренер. Це буде хороший бій. Ми з нетерпінням на нього чекаємо", - наводить слова Хейні-старшого Boxing News 24.

Раніше повідомлялося, що представники Ломаченка та Хейні ведуть переговори про організацію бою.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK