"Є ризики": Промоутер побоюється, що Чісора може травмувати Ф'юрі та зірвати бій з Усиком

Представник українського боксера оцінив найближчий поєдинок чемпіона WBC.
2022 г., 10 листопада, 17:08
Олександр Усик і Олександр Красюк / Getty Images
Олександр Усик і Олександр Красюк / Getty Images

Промоутер володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк поділився думками про майбутній бій між чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі та Дереком Чісорою.

За словами представника українського боксера, він побоюється, що "Циганський король" може зазнати травми, через що поєдинок за звання абсолютного чемпіона не відбудеться у заплановані терміни.

Читайте також: "Ф'юрі - навчений, великий хлопець": Усик оцінив свого потенційного суперника

"Є ризики. Імовірність того, що Чісора переможе в цьому поєдинку, прямує до нуля. Ми всі це розуміємо з огляду на Чісору. Завжди є ризик. Програти, цей ризик опустимо. Є ризик отримати травму, особливо з Чісорою.

Дерек - хлопець міцний. Викидає широкі свінги, які можуть прилетіти по ребрах Тайсону і, наприклад, їх зламати. Це може не вплинути на результат поєдинку, але може відбитися на наступному поєдинку Ф'юрі. Тому триматимемо кулаки і сподіватимемося, що ніхто не постраждає і вже в лютому ми організовуватимемо, споглядатимемо і вболіватимемо за Усика в поєдинку за абсолютного чемпіона в суперважкій вазі", - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу BoxOffice.

Раніше менеджер Олександра Усика Олександр Красюк повідомив, коли може відбутися бій із Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK