Усик заробить рекордний гонорар, якщо проведе бій із Ф'юрі

Олександр Красюк розкрив фінансове питання можливого бою Усика та Ф'юрі.
2022 г., 11 листопада, 11:26
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився подробицями організації бою свого підопічного з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

За словами функціонера, український боксер заробить рекордний гонорар у кар'єрі, якщо проведе поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону.

"Фінансова пропозиція про бій з Ф'юрі привабливіша, ніж з Джошуа. Це очевидно, оскільки в боксі завжди існує динамічна шкала. Кожен боксер-професіонал, який підписував контракт, знає, що якщо ти виграв перший поєдинок, то наступного отримуєш коефіцієнт, через бій ще коефіцієнт. Б'єшся за титул чемпіона світу - такі гроші, б'єшся за абсолютного чемпіона - у контракті навіть не оголошуються гроші, взагалі незрозуміло, як багато може бути".

Читайте також: Рой Джонс включив Усика до списку кращих діючих боксерів

"Тут будуть фіксовані цифри, як і в поєдинку з Джошуа. Фіксовані цифри, коли всі сторони отримують свої чітко обумовлені гонорари, а всі доходи, пов'язані з реалізацією поєдинку, належать організаторам, які й гарантують ці цифри", - сказав Красюк на підкасті BoxOffice.

Раніше стали відомі причини, які можуть перешкодити організації бою Усика з Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK