Гірн: Команди Усика та Ф'юрі зроблять усе можливе, щоб уникнути Хрговича

Функціонер не сумнівається, що ситуація в надважкій вазі вирішиться.
2022 г., 18 листопада, 10:50
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Гірн поділився думкою про можливий поєдинок чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

За словами функціонери, імениті боксери зроблять усе, щоб не провести бій із обов'язковим претендентом на пояс IBF Філіпом Хрговичем.

"Звичайно, команди Усика та Ф'юрі зроблять усе можливе, щоб уникнути Філіпа Хрговича, адже вони хочуть влаштувати великий бій. Для нас це складно, бо, звичайно ж, нам потрібно зробити роботу для Хрговича. Але ми також дуже добре знаємо команду в Саудівській" Аравії. Вони дуже старанно працюватимуть, щоб влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона. Я говорив з ними, і, звичайно, вони переживають".

Читайте також: "Нульовий інтерес до цього заср*нця": Ф'юрі зробив зухвалу заяву про Усика

"Цей бій дуже важливий для боксу, але в той же час Філіп Хргович - обов'язковий претендент. Я впевнений, що буде рішення. І ми також говоримо про хронологію подій. Мабуть, є ще обов'язковий захист WBA за участю Даніеля Дюбуа. Таке трапляється, коли проходять уніфікації та бої за звання абсолютного чемпіона. Але я впевнений, що ми спрацюємося", - наводить слова Гірна Matchroom Boxing.

Раніше авторитетний промоутер назвав терміни проведення бою між Усиком і Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK