Авторитетний інсайдер назвав нові терміни проведення бою Усика з Ф'юрі

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона може відбутися пізніше, ніж передбачається.
2022 г., 22 листопада, 18:32
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Авторитетний журналіст Ден Рафаель поділився думками щодо можливого бою між володарем титулів WBO, WBA, IBF та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі.

На його думку, поєдинок за звання абсолютного чемпіона не відбудеться у лютому чи на початку березня 2023 року, а буде організований пізніше.

Читайте також: "Нульовий інтерес до цього заср*нця": Ф'юрі зробив зухвалу заяву про Усика

"Усик сказав, що сподівається, що вони зможуть провести бій за звання абсолютного чемпіона. Він заявив, що це відбудеться наприкінці лютого або в березні. Але схоже, що кінець лютого - це зарано. Я маю на увазі, що Тайсон збирається битися 3 грудня, тому це завжди добре звучить заздалегідь, але йому ще треба провести бій. Ти ніколи не знаєш, як усе буде. Мені здається, що поєдинок, мабуть, відбудеться навесні.

Але, знову ж таки, усе залежить від того, як довго команди укладатимуть угоду. Ф'юрі може багато чого сказати з цього приводу. Я сподіваюся, що у лютому чи березні вони просто домовляться про бій, і в ідеалі він відбудеться у першій половині наступного року", - наводить слова Рафаеля givemesport.com.

Раніше промоутер Боб Арум також озвучив терміни проведення бою за звання абсолютного чемпіона між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK