Вайт здобув спірну перемогу у поєдинку з Франкліном

Британець отримав гідний опір від американця.
2022 г., 27 листопада, 08:15
Ділліан Вайт / Getty Images
Ділліан Вайт / Getty Images

У ніч з 26 на 27 листопада відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing, де головним поєдинком було протистояння колишнього претендента суперважкої ваги Ділліана Вайта (29-3, 19 КО) та американця Джермейна Франкліна (21-1, 14 КО).

На старті поєдинку боксери знайомилися один з одним, показуючи нешвидкий бій. Вайт намагався акуратно промацувати слабкі місця суперника, а Франклін відповідав комбінаціями та працював другим темпом.

Ділліан вже до середини бою став більше контактувати, а також частіше зближувати дистанцію, через що часто пробивав нижче пояса – рефері попередив іменитого боксера. Починаючи з восьмого раунду, Джермейн став більше вести поєдинок, адже британець втомився. Франкліну вдалося пару разів добре потрапити по супернику, але відправити на канвас не вдалося.

У фінальних раундах Вайт знову заволодів ініціативою, більше потрапляв та активніше рухався. Примітно, що на останніх секундах Ділліан викинув суперника на канати потужним ударом.

У результаті судді присудили перемогу Вайту рішенням більшості: 115-115, 116-112 та 116-112. Таке рішення викликало суперечки з боку фанів, а також команди американця.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ділліан Вайт

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK