"Моє прокляття": Ф'юрі зробив різку заяву про свою перемогу над Володимиром Кличком

Британський боксер відверто зізнався, як той успіх вплинув на його життя.
2022 г., 29 листопада, 13:02
Ф'юрі в 2015 році здолав Кличка, відібравши у нього чемпіонські титули / Getty Images
Ф'юрі в 2015 році здолав Кличка, відібравши у нього чемпіонські титули / Getty Images

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі згадав свою перемогу над Володимиром Кличком, яку він здобув сім років тому - 28 листопада 2015 року.

За словами британського боксера, той успіх мав для нього серйозні негативні наслідки.

"Чесно кажучи, я думаю, що той вечір був лайновим. Мені здається, що це було ніби прокляття. Наступні сім років вийшли досить лайновими. Перед цим боєм були 27 фантастичних років, а після нього - сім лайнових.

Читайте також: Ф'юрі назвав наступного суперника, якщо йому не вдасться провести бій з Усиком

Перемога над Володимиром Кличком - це майже моє прокляття. Безумовно, це ніби вершина, я здолав чемпіона світу в надважкій вазі. Але тут, зрозуміло, були свої плюси та мінуси.

Насправді я ніколи не хотів усієї цієї слави та іншого лайна, яке приходить разом із чемпіонським титулом. Це не було для мене головним. Я отримав усе, що хотів, побивши Кличка, але це заполоняє твоє життя. Твоє життя більше не належить тобі. Ти нікуди не можеш піти, не можеш жити нормальним життям.

Це не те, що я хотів, це не круте життя. Це погано, бо ти більше не маєш власного життя. Куди б я не йшов, мене мучили люди. Я не міг вийти на вулицю зі своєю сім'єю, не міг бути звичайним хлопцем", - сказав Ф'юрі в коментарі MMAFightingonSBN.

Нагадаємо, що у 2015 році Тайсон Ф'юрі здобув перемогу над Володимиром Кличком одноголосним рішенням суддів (115-112 116-111 115-112) та завоював чемпіонські титули WBA, WBO, IBF та IBO.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK