Ф'юрі заявив, що Джойс - небезпечніший суперник, ніж Усик

Саме британець може стати його наступним суперником.
2022 г., 4 грудня, 14:36
Тайсон Ф'юрі - Дерек Чісора / Getty Images
Тайсон Ф'юрі - Дерек Чісора / Getty Images

Тайсон Фьюрі заявив, що якщо він не матиме бою з Олександром Усиком, то його наступним суперечником стане Джо Джойс. Крім того, боксер назвав саме англійця більш небезпечним суперником для себе.

Чемпіон WBC у суперважкій вазі після бою з Чісорою викликав на ринг Усіка, а після Джойса. Після невеликого шоу Ф'юрі сказав, що якщо Усик не битиметься, то він проведе бій з Джойсом. А згодом в інтерв'ю Тайсон порівняв двох боксерів.

"На мій погляд, Усік - хитріший боксер, але Джойс дасть мені жорсткіший бій, ніж Усік. Це 100%. Як ви думаєте, з ким буде важче? З величезним Джо, який йтиме на мене, намагаючись розбити мене на шматки , або з Усіком, який намагається вкрасти джеб, що бігає по рингу, і прагне захопити очко то тут, то там", - сказав Ф'юрі.

Однак при цьому британець визнав, що Усік – сильний боєць, а його кар'єру можна сміливо назвати фантастичною. Хоча далі Ф'юрі все одно заявив, що без проблем розбереться з українцем.

"Я думаю, що Усік - дуже хороший боєць. Я не збираюся нічого в нього забирати. Він абсолютний чемпіон у важкій вазі і об'єднаний чемпіон у суперважкій вазі. Так що у нього була фантастична кар'єра, але я думаю, що впораюся з ним. Але Як я вже сказав, я дійсно думаю, що найбільшим випробуванням для мене є Джо Джойс".

Раніше повідомлялося, що Хргович таки не заважатиме можливому бою між Усіком та Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK