Берінчик співпрацюватиме з відомим промоутером

У промоутерській компанії мають намір допомогти українцю отримати бій за звання чемпіона світу.
2022 г., 7 грудня, 17:58
Денис Берінчик / Getty Images
Денис Берінчик / Getty Images

Відомий промоутер Френк Воррен повідомив про початок співпраці з володарем поясів EBU та WBO International у легкій ваговій категорії Денисом Берінчиком.

За словами голови компанії Queensberry Promotions, яка представляє, зокрема, інтереси чемпіона за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, він має намір допомогти українському боксеру отримати титульний бій наступного року.

Читайте також: "Two belts їдуть в Україну!" Беринчик звернувся до фанів після перемоги над Менді

"Радий, що Денис Берінчик виграв титул чемпіона Європи у легкій вазі проти Івана Менді. Він був поза рингом протягом року, і важко зрозуміти, що він пережив, враховуючи вторгнення на його батьківщину. Не варто думати, що було доступно багато спаринг-партнерів.

Можливо, це пояснює, чому бій не був захоплюючим, але українець продемонстрував свою якість, і я радий, що ми працюватимемо з ним, щоб підштовхнути його до титулу чемпіона світу наступного року", - наводить слова Воррена Boxing Scene.

Нагадаємо, що у своєму останньому бою Денис Берінчик одноголосним рішення суддів здолав Івана Менді та завоював пояс чемпіона Європи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK