"Реально замислююся": Усик оцінив імовірність завершення кар'єри після бою з Ф'юрі

Український чемпіон поділився думками про своє майбутнє після головного поєдинку.
2022 г., 14 грудня, 12:55
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Володар титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик висловився про можливе завершення кар'єри після бою проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

За словами українського боксера, кожен спортсмен на його шляху має точку, де він має зупинитися, реально оцінюючи свій стан. Окрім того, він часто замислюється, що хоче приділяти більше часу сім'ї.

"Чи фінальний бос Ф'юрі у цій грі? У великій грі, думаю, що так. Я думаю, що хочу приділяти більше часу для виховання своїх дітей, возити хлопців на тренування, бути з ними на тренуваннях, забирати з тренувань, спілкуватися з ними, возити їх до школи, допомагати їм у становленні.

Вони якраз розпочинають свій шлях, вісім-десять років хлопцям. Із донькою я інакше поводжуся. Але мені не хочеться їхати і по півроку десь перебувати. Зараз, коли останній табір був такий довгий, я вже більше думав про те, що пацани ростуть, а мене немає. Через телефон, через відеозв'язок ти не можеш дати те, що ти маєш дати.

Читайте також: "Пузіко, як справи?": Усик кумедно підколов Ф'юрі за надмірну вагу

Звісно, всьому є якась кінцева точка. У кар'єрі спортсмена вона також є. Я про це замислююся. Реально замислююся.

Я хочу ще жити після цього. І не ходити трястися чи записувати, що в мене завтра. Потрібно на все дивитися реально. Я бачу, що не такий старий, мені 35 років, але я бачу, що є ресурс, який закінчується. Не хочеться, щоб тебе мутузили потім.

Самообманом не можна займатися. Якщо ти розумієш, що молоді хлопці підходять, і у них швидкість краща, вони витриваліші. Треба просто сказати: "Друже, вибирай інший вид діяльності та працюй". Усе", - сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу USYK17.

Зазначимо, також Олександр Усик розповів, коли розпочне підготовку до поєдинку проти Тайсона Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK