Гірн оцінив можливість проведення бою Ф'юрі з Джошуа

Промоутер висловився про постійну зміну риторики з боку чемпіона WBC.
2022 г., 18 грудня, 00:32
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Едді Гірн, який представляє інтереси колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, прокоментував можливість проведення бою проти Тайсона Ф'юрі, враховуючи постійні суперечливі заяви володаря поясу WBC.

Промоутер закликав не ставитись повністю серйозно до слів "Циганського короля". При цьому, за його твердженням, поєдинок між Ф'юрі та Джошуа - це не питання найближчого майбутнього.

"Ф'юрі потім дасть ще одне інтерв'ю, в якому скаже, що не буде задоволений своєю кар'єрою, якщо не поб'ється з Джошуа. Якщо ви всерйоз сприймаєте хоча б одне його слово, то ви наївний. Але Ф'юрі цікавий, він шоумен.

Читайте також: Ф'юрі: Джошуа обісрався і втік як су***а від бою зі мною

Ви маэте бути досить дурними, якщо вважаєте, що Тайсон поб'ється з Джо Джойсом замість Джошуа, коли бій з Ентоні коштує в сім-дев'ять разів дорожче. Але побачимо, як усе буде.

Наразі немає особливого сенсу це обговорювати, тому що Джошуа сфокусований на березні чи на початку квітня, а Ф'юрі може побитися з Усиком", - сказав Гірн у коментарі iFL TV.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі стверджував, що більше ніколи не вийде в ринг проти Джошуа після недавнього зриву бою, а пізніше заявив, що готовий з ним побитися навіть безкоштовно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK