Лу ДіБелла назвав найскладнішого суперника для Усика у надважкій вазі

Американець відзначив колишнього суперника українця.
2022 г., 26 грудня, 10:48
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Авторитетний американський промоутер Лу ДіБелла поділився думкою про перспективи українського боксера суперважкої ваги Олександра Усика.

За словами функціонера, чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі не є найнебезпечнішим суперником для українця.

"Джойс стане складнішим викликом для Ф'юрі. Усик настільки майстерний, що дасть бій будь-кому. Але якщо Тайсон на 100 відсотків у порядку і готовий до поєдинку, я бачу в ньому настільки хорошого боксера, що він не знаходиться в іншому вимірі в плані боксу. Усик краще як боксер практично в порівнянні з усіма в суперважкій вазі, між ними великий розрив. Але розрив з Ф'юрі найменший для Усика. Для мене це говорить про те, що для Усика Ф'юрі - найскладніший суперник у світі".

Читайте також: Екс-чемпіон світу зробив однозначний прогноз на бій Ф'юрі - Усик

"Джо Джойса складно потрясти, він чортів монстр. У нього короткі і важкі руки. Ти можеш бачити його удари, але він все одно приголомшує тебе. Він невтомний. Джойс нагадує мені Джорджа Формана після другого пришестя. І я вважаю це великим компліментом, оскільки після другого пришестя Форман був чудовим суперважкоатлетом", - наводить слова ДіБелли YouTube-канал SecondsOut.

Раніше повідомлялося, що колишній чемпіон світу зробив однозначний прогноз на бій Ф'юрі - Усик.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олександр Усик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK