Невгамовний: Ломаченко виклав нове відео з московським митрополитом, який звинуватив Україну у "війні з Богом"

Боксер не стомлюється "закопувати" себе, намагаючись популяризувати антиукраїнські наративи.
2023 г., 1 січня, 18:18
Василь Ломаченко / Getty Images
Василь Ломаченко / Getty Images

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко продовжив падіння, вкотре оскандалившись із популяризацією московських церковнослужителів.

Напередодні боксер опублікував відео проповіді митрополита так званої УПЦ МП Лонгіна, де той каже, що Україна веде війну з Богом, за що його розкритикували. Але він вирішив не зупинятися на цьому й розмістив ще один ролик з ним.

Читайте також: "Васю, боже тебе храни, щоб я тебе не зустрів": Стаховський відреагував на антиукраїнський пост Ломаченка

"Не даремно Христос Господь говорить в Євангелії: "Той, хто має вуха чути, нехай почує". Усі мають вуха, але не всі мають вуха чути. Через вуха чути - значить мати вуха душі відкриті. Ніякої користі не приносять нам тілесні вуха, коли вуха душевні зачинені. Тіло має свою глухоту, коли вуха його закриті. Так і душа має свою глухоту, коли слух у неї закритий", - написав Ломаченко, процитувавши, як повідомляється, ще одного єпископа так званої РПЦ Тіхона Задонского.

Нагадаємо, раніше Ломаченко також опублікував фото з митрополитом московського патріархату, який потрапив під санкції РНБО.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Василь Ломаченко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK