Промоутер Джошуа повідомив, коли може відбутися бій із Вайлдером

Едді Гірн не виключає, що поєдинок можуть організувати раніше, ніж передбачається зараз.
2023 г., 3 січня, 22:20
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн поділився думками щодо потенційного бою проти ще одного ексволодаря титулу в дивізіоні Деонтея Вайлдера.

Раніше повідомлялося, що британський боксер планує у квітні вийти в ринг проти бійця з Топ-15 рейтингів, влітку - проти Ділліана Вайта, а ближче до кінця року - проти Деонтея Вайлдера або Тайсона Ф'юрі. Проте Гірн не виключає, що поєдинок з американцем може відбутися вже влітку цього року.

Читайте також: Гірн поділився планами Джошуа на 2023 рік

"У нас є відкрита лінія з менеджером Вайлдера Шеллі Фінкелем. Деонтей збирається битися з Енді Руїсом. Цей бій вже санкціонований, а Ей Джей повернеться в перший тиждень квітня. Ентоні битиметься проти хлопця з Топ-15. Я не кажу, що ви ніколи про нього не чули. Просто Джошуа повинен попрацювати зі своєю новою командою, щоб потім можна було влаштувати великий бій на стадіоні.

Я не виключаю, що другим суперником у році може стати Деонтей Вайлдер. Ми всі знаємо, що це дуже гучна подія. Ми знаємо, що це протистояння збере величезну кількість людей, як у Великій Британії, США чи на Близькому Сході. Насправді немає значення, де пройде цей поєдинок", - наводить слова Гірна Boxing News 24.

Раніше Ентоні Джошуа оцінив можливість проведення бою з Деонтеєм Вайлдером.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK