Іменитий британець зробив прогноз на бій Усик - Ф'юрі

Девід Аллен готовий вирушити до тренувального табору українця.
2023 г., 4 січня, 11:14
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images

Британський суперважкоатлет Девід Аллен поділився думкою з приводу потенційного поєдинку чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі та володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

За словами Аллена, перемогу у титульному бою здобуде "Циганський король".

"Переможе Ф'юрі. Я вважаю, що він занадто великий. Якщо відверто, Усик - не великий боєць, не найфізично сильніша людина на планеті. Мені здається, що Тайсон до нього підбереться".

Аллен заявив, що готовий вирушити до тренувального табору українського боксера.

"Усик сам казав мені, що якщо битиметься з Ф'юрі, то запросить мене до свого табору. Стилістично я ідеальний для підготовки до Ф'юрі. Це говорить вам про те, як я боксував у залі порівняно з нашим поєдинком на рингу. Так що якщо цей бій відбудеться, то настане парочка цікавих дзвінків. Один - від команди Усика мені, а другий - від мене Ф'юрі. Я скажу йому, що поїду в Україну".

Читайте також: "Програє вісім разів із десяти": Фроч зробив однозначний прогноз на бій Усик - Ф'юрі

"Тайсон занадто великий для Усика. Вони обидва - найкращі таланти цього покоління суперважкоатлетів. Ф'юрі - особливий хлопець. У нього є вайб цих особливих спортсменів, які вміють робити все. Ймовірно, Усик знаходиться на тому ж рівні, але не можна уникнути різниці в габаритах, оскільки вона величезна. І мова не тільки про зростання, Ф'юрі набагато більша за Усик", - сказав Аллен в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing UK.

Раніше повідомлялося, що Ф'юрі знову пригрозив Олександру Усику.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK