Україна не виступатиме на турнірах з тайського боксу через допуск росіян

Українська Федерація тайського боксу обурена рішенням Міжнародної федерації асоціацій дозволити росіянам та білорусам виступати на турнірах.
2023 г., 6 січня, 00:27
Турніри з тайського боксу залишаться без представників України
Турніри з тайського боксу залишаться без представників України

Міжнародна федерація асоціацій тайського боксу (IFMA) вирішила допустити до змагань представників країни-агресора.

Із цим залишилася не згодна Українська Федерація тайського боксу. Вона надіслала листа до IFMA, в якому повідомила про бойкотування турнірів, поки в них беруть участь російські та білоруські спортсмени.

"У той час, коли весь цивілізований світ намагається зупинити російську агресію в Україні, IFMA на 2023 рік вирішила надати дозвіл спортсменам з тайського боксу з росії та білорусі брати участь у змаганнях, які вона організує – у статусі нейтральних атлетів без прапора та гімну".

"Це викликало хвилю справедливого обурення і гніву в українській родині тайського боксу та в інших країнах, що нас підтримують".

"Ми глибоко розчаровані рішенням IFMA і вирішили відмовитися від участі у всіх спортивних заходах, що проводяться IFMA, а також у Всесвітніх іграх – до усунення Федерацій тайського боксу росії та білорусії від участі у змаганнях у будь-якому статусі".

"Українські спортсмени не хочуть і не будуть не лише тиснути руку, а й ступати на ринг зі спортсменом, країна якого вбиває його українську родину".

Це не перший подібний випадок за останні кілька днів. Раніше стало відомо, що російські та білоруські тенісисти зможуть зіграти на Australian Open.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK