Со-промоутер Ф'юрі має намір урізати гонорар Усика, якщо бій з Тайсоном відбудеться у Великій Британії

Боб Арум розкрив подробиці переговорів про поєдинок.
2023 г., 17 січня, 07:46
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Боб Арум, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, поділився подробицями організації поєдинку свого підопічного з володарем титулів WBA, WBO, IBF Олександром Усиком.

За словами функціонера, український боксер не має отримати 50 відсотків від гонорару, якщо бій із британцем пройде на лондонському стадіоні "Вемблі".

"Всі погодилися, що якщо із Саудівської Аравії надійде пропозиція, і вона буде справжньою, то ми поїдемо туди. Якщо ні, то влаштуємо бій на "Вемблі".

Читайте також: "Немає потужності": Чісора оцінив Усика й Ф'юрі перед їхнім можливим боєм

"Боксери погодилися провести бій. Я розмовляв із Френком Уорреном. Ми дали саудитам час до цього тижня, щоб вони прийшли з пропозицією. Я вірю, що ми його отримаємо. Якщо ні, то організуємо поєдинок на "Вемблі". Потім нам треба буде поговорити. про розподіл гонорару, оскільки Усик хоче 50 на 50. Це неправильно, якщо бій пройде на "Вемблі", оскільки там буде 95 тисяч британців, поєдинок принесе великі гроші на британському pay-per-view. Тому Тайсон заслуговує на левову частку".

Фахівець заявив, що представники Саудівської Аравії ніколи не підводили.

"Ми не дійдемо до цього, якщо домовимося з інвесторами із Саудівської Аравії, оскільки вони укладають угоди з кожним бійцем. Ми віримо, що вони прийдуть із пропозицією цього тижня. Я повірю, коли побачу її, але минулого вони нас не підводили" , - сказав Арум в інтерв'ю BoxingScene.

Раніше повідомлялося, що Усик в одних плавках потролив Ф'юрі, похвалившися статурою.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK