"Я бачив сосиски побільше, ніж він": Батько Ф'юрі про бій Тайсона та Усика

Батько Тайсона не має сумнівів у перемозі британського спортсмена.
2023 г., 23 січня, 12:45
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images

Джон Ф'юрі, батько володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, поділився думкою з приводу поєдинку свого сина з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За словами Ф'юрі-старшого, український боксер не є найгрізнішим, а отже, цей бій не є потрібним для Тайсона, щоб підтвердити свою велич.

"Тайсон входить до числа найбільших боксерів. Йому не потрібно перемагати кролика-переростка, щоб туди потрапити. Чесно кажучи, це місматч. Я бачив більше сосиски, ніж Усик.

Тайсон вже великий боксер. Він переміг Деонтея Вайлдера, Володимира Кличка та решти топових бійців. Він непереможений у 33 боях, ніхто навіть не наблизився до перемоги над ним. Я відповідаю вам, що ніхто не має шансів перемогти його. Я бачив усіх цих боксерів, і Тайсон може побити їх напівсили. Тобі потрібно більше двох метрів на зріст, 127 кілограмів м'язів і серце таке ж велике, як тіло. Якщо в тебе цього немає, то краще не зв'язуйся з "Циганським королем".

Читайте також: "Бій століття": Ф'юрі відзначив велику значущість поєдинку з Усиком

Джон Ф'юрі порівняв українського боксера із британцем.

"Усик - хороший технік, хороший маленький боксер, але Тайсон - хороший великий боксер, який вміє все робити краще, ніж він. Коли все зводиться до цього, то це стає одностороннім боєм. Я багато чого побачив у боях Усика з Ентоні Джошуа, щоб зрозуміти, що він не має жодного шансу проти Тайсона", - сказав Ф'юрі-старший в інтерв'ю talkSPORT.

Нагадаємо, бій між Ф'юрі та Усиком має відбутися у першій половині наступного року.

Раніше повідомлялося, що батько Ф'юрі жорстко висміяв українського боксера.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK