Менеджер Вайлдера розповів, коли може відбутися бій із Джошуа

Американський боксер готовий зустрітися в ринзі з британцем.
2023 г., 25 січня, 16:24
Деонтей Вайлдер / Getty Images
Деонтей Вайлдер / Getty Images

Менеджер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Деонтея Вайлдера Шеллі Фінкель поділився думками щодо потенційного бою проти ще одного ексволодаря титулів у дивізіоні Ентоні Джошуа.

За словами функціонера, поєдинок американського та британського бійців можуть організувати до кінця цього року.

"Ми могли б влаштувати цей бій влітку. Якщо обидва бійці не програють і не травмуються, то поєдинок може відбутися, і крапка. Але можете так і написати: Ентоні Джошуа спробує влітку звернути у бік поєдинку з Ділліаном Вайтом. Я піду далі та скажу, що зараз потрібно запланувати бій Деонтея з Джошуа на листопад чи грудень.

Читайте також: Промоутер Джошуа розповів, коли хоче організувати бій із Вайлдером

Команда Джошуа хоче легких боїв, щоб просто повернутися на ринг, і я їх не звинувачую. Потім вони бажають побитися з Ділліаном Вайтом, а після цього, як вони кажуть, поб'ються з Ф'юрі або з нами.

Раніше я не особливо про це думав, але зараз вважаю, що Джошуа стурбований боєм із Деонтеєм Вайлдером - не хочу говорити, що він боїться. Немає жодних інших пояснень його діям. І якщо він поб'ється з Ф'юрі, то Тайсон не змете його так, як це сталося б після потужного удару Деонтея. Якщо вони хочуть два бої - у квітні, а потім у червні чи липні з Ділліаном Вайтом - після цього Джошуа може побитися з Деонтеєм", - наводить слова Фінкеля The Sun.

Раніше Деонтей Вайлдер також поділився думкою про потенційний поєдинок з Ентоні Джошуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK