Бетербієв здобув дострокову перемогу над Ярдом, поступаючись за очками

Боксер, який прикривається канадським прапором, виграв бій технічним нокаутом.
2023 г., 29 січня, 08:40
Бетербієв переміг Ярда / Getty Images
Бетербієв переміг Ярда / Getty Images

На OVO Arena Wembley у Лондоні, Велика Британія відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Queensberry Promotions, головною подією якого став бій чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі Артура Бетербієва (19-0, 19 КО) проти британця Ентоні Ярда (23-3, 22 КО).

Обов'язковий претендент на титул WBO зумів створити проблеми чемпіону, який представляє Канаду, і нав'язав йому серйозну боротьбу.

Джерело: Getty Images

Бетербієв намагався чинити тиск на опонента, але той успішно діяв на контратаках. У четвертій та п'ятій трихвилинці суперникам вдалося почергово приголомшити один одного. Розв'язка поєдинку настала у восьмому раунді, коли фавориту все ж таки вдалося зупинити андердога.

Джерело: Getty Images

Ярд пропустив удар справа, а після наступного впав на настил рингу. Британський боксер важко підійнявся, а бій був продовжений. Бетербієв кинувся добивати опонента, змусивши кут Ярда зупинити поєдинок.

Таким чином, Бетербієв здобув перемогу технічним нокаутом.

Зазначимо, що на момент зупинки бою Ярд лідирував на записках суддів. Після семи раундів двоє із трьох суддів віддавали перевагу британцю - 68-65, 67-66, 66-67.

Нагадаємо, що в андеркарді цього бою українець Артем Далакян здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Давідом Хіменесом і захистив свій титул WBA у найлегшій вазі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK