"Велике пузо їсть кроликів": Ф'юрі жорстко відповів на висміювання з боку Усика

Британський боксер відреагував на закиди українця з приводу своєї зайвої ваги.
2023 г., 29 січня, 12:13
Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі відповів на висловлювання володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика, який постійно висміює його зайву вагу, називаючи "пузом".

За словами "Циганського короля", він не звертає уваги на закиди з боку українця, але водночас не проґавив можливості згадати свої образи на адресу потенційного суперника, якого обзивав "кроликом".

Читайте також: "Кролик іде за тобою": Усик пригрозив Ф'юрі, відповівши на зухвалі висловлювання

Зрештою, британський боксер хоче визначити сильнішого в ринзі.

"Я нічого не говорив. Я навіть не сиджу в соціальних мережах. Він продовжує називати мене пузом. Я скажу так: "Пузо тебе наздожене". В одній рекламі співається: "Belly's gonna get you" ("Пузо тебе наздожене", - ред.). Я пузо. Велике пузо їсть кроликів. Ось що я зроблю - зжеру кролика.

Послухайте, давайте спочатку влаштуємо бій. Немає нічого хорошого в тому, щоб нести нісенітниці, коли немає поєдинку. Коли ми про нього домовимося, коли все узгодимо, отримаємо дату і місце проведення бою, тоді можна буде продовжити. І ми побачимо, чи зможе велике пузо побити кролика", - сказав Ф'юрі в коментарі ]talkSPORT Boxing.

Раніше стало відомо, коли може відбутися бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK